OrujovAI hesabınızı silin
Yenilənib: 9 noyabr 2026
Hesabınızı istədiyiniz vaxt özünüz silə bilərsiniz: tətbiqdə və ya saytda. Heç kimə yazmağa ehtiyac yoxdur.
Necə silmək olar
- orujovai.com/chat ünvanında hesabınıza daxil olun və ya tətbiqi açın.
- Ayarları, sonra “Məlumat və məxfilik” bölməsini açın.
- “Hesabımı sil” düyməsini basın, DELETE yazın və təsdiqləyin.
OrujovAI Workspace istifadə edirsinizsə, eyni silmə Workspace-də Ayarlar, Hesab bölməsindədir. O, yalnız Workspace-i yox, bütün hesabı silir.
Nələr silinir
- Girişiniz. Bütün cihazlarda hesabdan çıxırsınız və bu hesaba bir daha daxil ola bilmirsiniz.
- Hesabınızdan: çatlar və mesajlar, saxlanmış sorğular, ayarlar, süni intellektin yadda saxladıqları, paylaşılan çat linkləri, bildiriş abunələri, lotereya iştirakları, otaqlardakı mesajlarınız və xallarınız, planınız, hesabınıza aid mesaj və səhifə baxışı qeydləri.
- Öyrənməniz və yaratdıqlarınız: müəllimlə dərslər və onların gedişatı, tədris nəticələri, icmadakı profiliniz, paylaşımlarınız, şərhləriniz və Kleos-larınız, sizin üçün yaradılan şəkillər və mahnılar, çata göndərdiyiniz fotolar, göndərdiyiniz rəylər və şikayətlər, istifadə qeydləriniz.
- Workspace-də: layihələr, tapşırıqlar, cədvəllər, avtomatlaşdırmalar, sənədlər, yüklənmiş fayllar və qoşulmuş tətbiqlər. Google hesabınıza giriş icazəsi Google tərəfində ləğv olunur.
- orujov.site üzərindəki saytlarınız oflayn olur, səhifələri və şəkilləri silinir.
- Yenilənən PayPal planı varsa, ləğv olunur və sizdən bir daha ödəniş alınmır.
Nələr saxlanılır
Silmə bunları hesabınızdan çıxarır, amma tam məhv etmir:
- Silinənlərin şəxsi surəti, hesabın adı və e-poçtu ilə birlikdə, təhlükəsizlik və dəstək üçün 30 gün OrujovAI komandasında saxlanılır, sonra avtomatik silinir. Başqa heç kimə göstərilmir.
- Ödəniş qeydləri, mühasibat üçün, və məktəb kodu ilə qoşulmusunuzsa, məktəb tərəfdaşının qeydi.
- Təhlükəsizlik qeydləri: bloklar, sui-istifadə şikayətləri və mesajların avtomatik təhlükəsizlik yoxlaması, sui-istifadəni dayandırmaq və bildirmək üçün.
- Məktəbinizin şagird kimi sizin haqqınızda saxladıqları (inkişaf planları və məktəb imtahanları) məktəbdə qalır.
- Hələ silinmir: Workspace-dən kənar hazırlanmış təqdimatlar və arxivimizə köçürülmüş köhnə yüklənmiş fayllar. Bizə yazın, onları əllə silək.
- Hesaba yox, cihazınıza bağlı olan qeydlər, məsələn, hesaba daxil olmazdan əvvəlki mesajlar və səhifə baxışları. Onlar 90 gündən sonra silinir.
Daxil ola bilmirsiniz və ya daha çoxunu silmək istəyirsiniz?
Hesabınızın e-poçtundan support@orujovai.com ünvanına yazın və nəyin silinməsini istədiyinizi bildirin. Buraya şəxsi surət və yuxarıda sadalananlar da daxildir.
Hesabsız istifadə
Qonağın silinəsi hesabı yoxdur. Çatlar həmin cihazdakı brauzerdə və ya tətbiqdə qalır, sayt məlumatlarını təmizləmək onları silir. Qonaq kimi göndərilən mesajlar yuxarıda deyildiyi kimi qeydə alınır.